logo_tb_edited.png

Yrityksille

logo_blacknwhite_whitetb.png

 

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvoinnissa konkreettinen tekiminen on avain onnistuneeseen toteutukseen. Työhyvinvointivalmennus motivoi työntekijöitä yhdessä aktivoitumaan ja kiinnittämään huomiota pieniin, mutta merkittäviin asioihin, joilla voidaan lisätä tehoja niin töissä kuin arjessa.

Liikunta ja ravinto ovat keskeisiä tekijöitä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä sairauksien ehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Liikunnalla on positiiviset vaikutukset elintapasairauksiin, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, mielenterveyteen, stressinhallintaan, työtapaturmien esiintymiseen ja yleiseen jaksamiseen ja toimintakykyyn niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla.

Tarjoan valmiita palveluita työhyvinvoinnin tueksi ja yrityksellenne voidaan myös räätälöidä juuri teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Tutustu palvelukuvauksiin alta ja ota yhteyttä!

Syyskaudelle saatavissa vielä Whole -paketti: Kuukauden kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus (sis. Energiatesti, taukojumpat, luennot, henk.koht tapaamiset) alk. 2995€.

Uutta syksylle 2020: Saatavana myös työnohjausta, kysy lisää!

Kaikki palvelut toteutettavissa myös etänä! Livenä luennot, työskentelyä buustaavat treenibreikit, kotitreeni ja yksilötapaamiset. Energiatestin toteuttaminen etänä onnistuu myös valmiila video-ohjeilla.

Hintoihin lisätään alv. 24%

60 min testit + 60 min luento

Energiatesti

Energiatestin suorittaminen antaa tietoa työntekijöiden terveydentilasta, fyysisestä kunnosta ja jaksamisesta. Tuloksena saatava Energiaindeksi kertoo kuika kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Se kertoo myös mitä osa-alueita parantamalla oma jaksaminen parantuu. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta!​

 • Jokainen osallistuja saa Energiatestistä oman Energiaindeksinsä ja kattavan raportin omista tuloksistaan sekä vinkkejä jatkoon.

 • Ryhmäraportti kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jaksamisen kannalta tärkeimmistä heikkouksista ja vahvuuksista.

 • Luento, josta saa konkreettisia ohjeita omien  parantamiseen.

 • Testi on loistava työkalu seuraamaan kehitystä sekä yksilö- että työyhteisötasolla!​ Se kertoo johdolle konkreettisesti työhyvinvointitoimenpiteiden vaikutukset.

 • 39 €/hlö (testi + luento + raportit)

 • Energiatestin tuloksien perusteella voidaan luoda pienryhmävalmennus esim. elämäntapamuutoksiin 4-8 hlöä 79€/kk/hlö (sis. 4 tapaamista/kk)

Sovitusti 10-60 min/kerta

Toimistobuusti

Vetreyttä toimistotyöläisille taukojumpilla ja mikrotauoilla! Tai säännölliset yhteistreenit lenkkipolulla tai huippulaadukkaassa liikuntakeskuksessa! 

Tulen buustaamaan toimistonne työpäivää taukojumpilla ja annan ohjeistusta mikrotaukojen pitoon sekä tietoa istumisen tauottamisen merkityksestä lyhellä aikavälillä mm. aivojen toimintaan ja sokeriaineenvaihduntaan sekä elintapasairauksien kehittymiselle. Liikkuvuudella on luonnollisesti suuri merkitys niska- hartiaseudun ja selän kiputiloihin ja ongelmiin.

Yhteistreeneissä voidaan nostaa sykettä, kasvattaa lihaskuntoa ja huoltaa kroppaa - pääasia, että liikunnasta nautitaan porukalla!

 • Taukojumppa ja liikkuvuus 1x/viikko 3 kuukauden ajan 455€ (12 kertaa)

 • Yhteistreenit 55 min 1x/viikko 495€/kk; toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen sopimus.

 60-90 min

Luennot

Arkiaktiivisuuteen, liikuntaan, ravintoon ja arjentasapainoon keskittyvät luennot herättävät ja innostavat työntekiöitä huolehtimaan omasta hyvinoinnistaan. Käsittelen aiheita konkreettisesti työntekijän näkökulmasta.

Hyvinvoinnissa on ennen kaikkea kyse pienistä, mutta ratkaisevista muutoksista arjessa. Annan työkaluja, jotka motivoivat toteuttamaan näitä muutoksia jokapäiväisissä teoissa. 

 • Ravinnon kompastuskivet ja niiden ylittäminen

 • Aktiivisuus ja liikunta - energiaa ja terveyttä

 • Palautuminen  - miten hallita kiireistä arkea

 

195 €/ luento 

425 € / 3 luennon kokonaisuus 

Paketti: 3 kk taukojumppa 1x/viikko, 3 luentoa, 665€ 

Ota yhteyttä!

 60-90 min

Yritys personal training

Henkilökohtaista neuvontaa liikunnassa, stressinhallinnassa tai ravinnossa yrityksenne työntekijöille.

Yritys voi tarjota kullekkin työntekijälleen mahdollisuuden personal trainer tapaamiseen esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Tapaaminen voi olla vaikkapa toimistolla, lenkkipolulla tai kuntosalilla työntekijän tarpeiden mukaisesti. Tapaamisen lisäksi asiakas saa ohjeet jatkoon oman hyvinvointinsa tukemiseen.

Varaukset suoraan personal trainerin kalenterista sovitun käyntimäärän mukaisesti.

 • Laskutus käyntimäärien mukaan 65€/kerta (sis. ohjeet jatkoon).

 • Energiatestin jatkovalmennuksena yksilövalmennus 179 €/kk/hlö (sis. 4 tapaamista/kk).

 • Kohdennetut pienryhmät 79€/kk/hlö (sis. 4 tapaamista/kk): esimerkiksi "Kuntostartti", "Kuntosali tutuksi", "Painonhallinta"

Kokemuksia

"Kiitos loistavasta kuukaudesta! On tullut todella erinomaista palautetta työntekijöiltä! Saat ottaa kaiken kunnian motivoinnista ja inspiraatiosta.

KEHITYSJOHTAJA / WELADO

“Kyllä oli niin meille kohdistettu luento. Insinööritkin kiinnostuu terveydestä, kun käppyrät kertovat konkreettisia hyötyjä terveysjulistuksen sijaan. Eteen läväytettiin monta tuttua probleemaa ja parasta oli saada omaan elämään sovitettavia ratkaisuja.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / WELADO

"Meinasin jättää tän salitreenin osuuden kokonaan väliin, mutta täähän olikin oikeestan ihan paras! Avautu koko salitouhu nyt ihan uudesta kulmasta!

SAIRAANHOITAJA / PIRTEN VARHAISKUNTOUTUS RYHMÄÄN OSALLISTUJA