top of page
logo_tb_edited.png

Yrityksille

logo_blacknwhite_whitetb.png

 

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvoinnissa konkreettinen tekiminen on avain onnistuneeseen toteutukseen. Työhyvinvointivalmennus motivoi työntekijöitä yhdessä aktivoitumaan ja kiinnittämään huomiota pieniin, mutta merkittäviin asioihin, joilla voidaan lisätä tehoja niin töissä kuin arjessa.

Liikunta ja ravinto ovat keskeisiä tekijöitä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä sairauksien ehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Liikunnalla on positiiviset vaikutukset elintapasairauksiin, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, mielenterveyteen, stressinhallintaan, työtapaturmien esiintymiseen ja yleiseen jaksamiseen ja toimintakykyyn niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla.

Tarjoan valmiita palveluita työhyvinvoinnin tueksi ja yrityksellenne voidaan myös räätälöidä juuri teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Tutustu palvelukuvauksiin alta ja ota yhteyttä!

Hintoihin lisätään alv. 24% tai 10% palvelun mukaisesti

Yoga Mats

60 min testit + 60 min luento

Energiatesti

Energiatestin suorittaminen antaa tietoa työntekijöiden terveydentilasta, fyysisestä kunnosta ja jaksamisesta. Tuloksena saatava Energiaindeksi kertoo kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Se kertoo myös mitä osa-alueita parantamalla oma jaksaminen parantuu. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta!​

 • Jokainen osallistuja saa kattavan raportin omista tuloksistaan sekä ohjeet jatkoon.

 • Ryhmäraportti kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jaksamisen kannalta tärkeimmistä heikkouksista ja vahvuuksista.

 • Luento, josta saa konkreettisia ohjeita omien elämäntapojen parantamiseen.

 • Testi on loistava työkalu seuraamaan kehitystä sekä yksilö- että työyhteisötasolla!​ Se kertoo johdolle konkreettisesti työhyvinvointitoimenpiteiden vaikutukset.

 • 49 €/hlö (testi + luento + raportit)

 • Energiatestin tuloksien perusteella voidaan luoda pienryhmävalmennus esim. elämäntapamuutoksiin 4-8 hlöä alk. 99€/kk/hlö (2x/kk tapaaminen)

Workers at Their Computers

Sovitusti 10-60 min/kerta

Toimistobuusti

Vetreyttä toimistotyöläisille säännöllisillä yhteistreeneillä huippulaadukkaassa liikuntakeskuksessa tai lenkkipolulla!  

Säännöllinen liikunta buustaa työpäiviä ja työntekijöiden arkea. Lisäksi alkulämmittelyn yhteydessä saa ohjeistusta ja idoita työpäivien tehostamiseksi mikrotaukojen pitoon ja korostetaan taukojen vaikutusta jo lyhyellä aikavälillä mm. aivojen toimintaan ja sokeriaineenvaihduntaan sekä elintapasairauksien kehittymiselle.

 

Kaikenlaisella liikkumisella on luonnollisesti suuri merkitys lisäksi niska- hartiaseudun ja selän kiputiloihin ja ongelmiin. 

Yhteistreeneissä voidaan nostaa sykettä, kasvattaa lihaskuntoa ja huoltaa kroppaa - pääasia, että liikunnasta nautitaan porukalla!

 

 • Esim. Yhteistreenit 60 min 1x/viikko; toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen sopimus. 

 • Yksittäinen yhteistreeni 159€

Sis. toiveiden mukaan esim. lihaskuntotreenini, toiminnallinen treeni, voimaharjoittelu jne.​

Girl with Arms Stretched Out

 60-90 min

Luennot

Arkiaktiivisuuteen, liikuntaan, ravintoon ja arjentasapainoon keskittyvät luennot herättävät ja innostavat työntekiöitä huolehtimaan omasta hyvinoinnistaan. 

Hyvinvoinnissa on ennen kaikkea kyse pienistä, mutta ratkaisevista muutoksista arjessa. Annan työkaluja, jotka motivoivat toteuttamaan näitä muutoksia jokapäiväisissä teoissa. 

 • Ravinnon kompastuskivet ja niiden ylittäminen

 • Aktiivisuus ja liikunta - energiaa ja terveyttä

 • Palautuminen  - miten hallita kiireistä arkea

 Luento á 60-75 min

 

Ota yhteyttä!

Kokemuksia

"Kiitos loistavasta kuukaudesta! On tullut todella erinomaista palautetta työntekijöiltä! Saat ottaa kaiken kunnian motivoinnista ja inspiraatiosta.

KEHITYSJOHTAJA / WELADO

“Kyllä oli niin meille kohdistettu luento. Insinööritkin kiinnostuu terveydestä, kun käppyrät kertovat konkreettisia hyötyjä terveysjulistuksen sijaan. Eteen läväytettiin monta tuttua probleemaa ja parasta oli saada omaan elämään sovitettavia ratkaisuja.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / WELADO

"Meinasin jättää tän salitreenin osuuden kokonaan väliin, mutta täähän olikin oikeestan ihan paras! Avautu koko salitouhu nyt ihan uudesta kulmasta!

SAIRAANHOITAJA / PIRTEN VARHAISKUNTOUTUS RYHMÄÄN OSALLISTUJA

bottom of page