top of page
logo_tb_edited.png

Yrityksille

logo_blacknwhite_whitetb.png

 

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvoinnissa konkreettinen tekiminen on avain onnistuneeseen toteutukseen. Työhyvinvointivalmennus motivoi työntekijöitä yhdessä aktivoitumaan ja kiinnittämään huomiota pieniin, mutta merkittäviin asioihin, joilla voidaan lisätä tehoja niin töissä kuin arjessa.

Liikunta ja ravinto ovat keskeisiä tekijöitä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä sairauksien ehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Liikunnalla on positiiviset vaikutukset elintapasairauksiin, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, mielenterveyteen, stressinhallintaan, työtapaturmien esiintymiseen ja yleiseen jaksamiseen ja toimintakykyyn niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla.

Tarjoan valmiita palveluita työhyvinvoinnin tueksi ja yrityksellenne voidaan myös räätälöidä juuri teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Tutustu palvelukuvauksiin alta ja ota yhteyttä!

Hintoihin lisätään alv. 24% tai 10% palvelun mukaisesti

Yoga Mats

60 min testit + 60 min luento

Energiatesti

Energiatestin suorittaminen antaa tietoa työntekijöiden terveydentilasta, fyysisestä kunnosta ja jaksamisesta. Tuloksena saatava Energiaindeksi kertoo kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Se kertoo myös mitä osa-alueita parantamalla oma jaksaminen parantuu. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta!​

 • Jokainen osallistuja saa kattavan raportin omista tuloksistaan sekä ohjeet jatkoon.

 • Ryhmäraportti kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jaksamisen kannalta tärkeimmistä heikkouksista ja vahvuuksista.

 • Luento, josta saa konkreettisia ohjeita omien elämäntapojen parantamiseen.

 • Testi on loistava työkalu seuraamaan kehitystä sekä yksilö- että työyhteisötasolla!​ Se kertoo johdolle konkreettisesti työhyvinvointitoimenpiteiden vaikutukset.

 • 49 €/hlö (testi + luento + raportit)

 • Energiatestin tuloksien perusteella voidaan luoda pienryhmävalmennus esim. elämäntapamuutoksiin 4-8 hlöä alk. 99€/kk/hlö (2x/kk tapaaminen)

Workers at Their Computers

Sovitusti 10-60 min/kerta

Toimistobuusti

Vetreyttä toimistotyöläisille säännöllisillä yhteistreeneillä huippulaadukkaassa liikuntakeskuksessa tai lenkkipolulla!  

Säännöllinen liikunta buustaa työpäiviä ja työntekijöiden arkea. Lisäksi alkulämmittelyn yhteydessä saa ohjeistusta ja idoita työpäivien tehostamiseksi mikrotaukojen pitoon ja korostetaan taukojen vaikutusta jo lyhyellä aikavälillä mm. aivojen toimintaan ja sokeriaineenvaihduntaan sekä elintapasairauksien kehittymiselle.

 

Kaikenlaisella liikkumisella on luonnollisesti suuri merkitys lisäksi niska- hartiaseudun ja selän kiputiloihin ja ongelmiin. 

Yhteistreeneissä voidaan nostaa sykettä, kasvattaa lihaskuntoa ja huoltaa kroppaa - pääasia, että liikunnasta nautitaan porukalla!

 

 • Yhteistreenit 60 min 1x/viikko 395€/kk; toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen sopimus. 

 • Yksittäinen yhteistreeni 159€

Sis. toiveiden mukaan esim. lihaskuntotreenini, toiminnallinen treeni, voimaharjoittelu jne.​

Girl with Arms Stretched Out

 60-90 min

Luennot

Arkiaktiivisuuteen, liikuntaan, ravintoon ja arjentasapainoon keskittyvät luennot herättävät ja innostavat työntekiöitä huolehtimaan omasta hyvinoinnistaan. Käsittelen aiheita konkreettisesti työntekijän näkökulmasta.

Hyvinvoinnissa on ennen kaikkea kyse pienistä, mutta ratkaisevista muutoksista arjessa. Annan työkaluja, jotka motivoivat toteuttamaan näitä muutoksia jokapäiväisissä teoissa. 

 • Ravinnon kompastuskivet ja niiden ylittäminen

 • Aktiivisuus ja liikunta - energiaa ja terveyttä

 • Palautuminen  - miten hallita kiireistä arkea

 295 €/ luento á 60-75 min

 

Ota yhteyttä!

Women in Sports Apparel

 60-90 min

Yritys personal training

Henkilökohtaista neuvontaa liikunnassa, stressinhallinnassa tai ravinnossa yrityksenne työntekijöille. Nyt palveluun voi yhdistää Firstbeat lifen tukemaan henkilöstön terveyttä tieteen tuomalla varmuudella (lisää alla).

Yritys voi tarjota kullekkin työntekijälleen mahdollisuuden personal trainer tapaamiseen esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Tapaaminen voi olla vaikkapa toimistolla, lenkkipolulla tai kuntosalilla työntekijän tarpeiden mukaisesti. Tapaamisen lisäksi asiakas saa ohjeet jatkoon oman hyvinvointinsa tukemiseen.

Varaukset suoraan personal trainerin kalenterista sovitun käyntimäärän mukaisesti.

 • Laskutus käyntimäärien mukaan 60 €/kerta.

 • Kohdennetut pienryhmät alk. 99€/kk/hlö (sis. 2 tapaamista/kk): esimerkiksi "Kuntostartti", "Energiaa arkeen"

 • Firstbeat life 59€/hlö (lue lisää alta).

Työkyky johtamista tietoon perustuen

Firstbeat life on kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävä palvelukokonaisuus, jonka avulla tuetaan työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä. 

Työkaluna toimii Firstbeat Life™ -palvelu ja mittauslaite, jonka edistyksellinen teknologia ja ammattitason fysiologinen analytiikka avaavat tarkasti stressin, palautumisen, unen ja liikkumisen tilannetta yksilön arjessa.

Tiedon avulla pystytään seuraamaan tarkasti ryhmätasolla henkilöstön hyvinvointia ja terveyttä ja lisäksi yksilö pystyy itse tarkasti seuraamaan omia arkisia valintojaan ja niiden vaikutusta omaan terveyteen, uneen, liikkumiseen ja motivaatioon kaikilla osa-alueilla.

 

Valmentajana pystyn seurannan ja tuen avulla auttamaan yritystä pitämään huolta työntekijöiden jaksamisesta sekä hyvinvoinnista, jolloin vältetään kuormituksen kasaantuminen ja pienennetään sairauspoissaoloja. Yritysvalmennuksen avulla varmistetaan, että tehdään oikeita valintoja ja toimitaan tarpeen tullen Firstbeat mittauksista saatuun dataan. Yksilö- ja yhteisötasolla valmennus motivoi panostamaan omaan hyvinvointiin ja jokainen pääsee tekemään itselleen merkityksellisiä muutoksia oman arjen tasapainottamiseksi.

Valmennus tukee työhyvinvointia ennaltaehkäisevästi ja auttaa yritystä tuloksellisessa työkykyjohtamisessa. 

Valmennuksen sisältö:

 • Firstbeat -mittalaite jokaiselle omaksi

 • Firstbeat Life -sovelluksen valmennuksen ajalle

 • Säännöllisesti anonyymi yhteenveto tuloksista yritykselle

 • Kick start -luento

 • Tuki valmentajalta valmennuksen ajalle

 • Esimerkkihinta 10 henkilölle: 59 €/kk/hlö + alv 24%

 • Valmennukseen voidaan tarpeidenne mukaan yhdistää muita palveluitani kuten yhteisen viikkotunnin, luennot tai pt-tapaamiset. Kysy tarjous!

Logo-Firstbeat-Web.png

Kokemuksia

"Kiitos loistavasta kuukaudesta! On tullut todella erinomaista palautetta työntekijöiltä! Saat ottaa kaiken kunnian motivoinnista ja inspiraatiosta.

KEHITYSJOHTAJA / WELADO

“Kyllä oli niin meille kohdistettu luento. Insinööritkin kiinnostuu terveydestä, kun käppyrät kertovat konkreettisia hyötyjä terveysjulistuksen sijaan. Eteen läväytettiin monta tuttua probleemaa ja parasta oli saada omaan elämään sovitettavia ratkaisuja.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / WELADO

"Meinasin jättää tän salitreenin osuuden kokonaan väliin, mutta täähän olikin oikeestan ihan paras! Avautu koko salitouhu nyt ihan uudesta kulmasta!

SAIRAANHOITAJA / PIRTEN VARHAISKUNTOUTUS RYHMÄÄN OSALLISTUJA

bottom of page