©  2019 Janette Latva-Valkama

Valmennukset

Varaa veloitukseton alkukartoitus, jossa keskustellaan, mitä juuri sinä tarvitset valmennukseesi! Jokaisella on erilaiset tavoitteet ja jokainen valmennus on erilainen. Valmentajan kanssa treenaaminen on tuloksekasta, turvallista ja motivoivaa.

 • 1-5 kk valmennukset antavat buustia, mikäli sinulla on jo liikuntataustaa, mutta haluat viedä treenisi ja kehityksesi uudelle tasolle. Lyhyet valmennukset tarjoavat myös loistavan startin liikunnallisempaan elämäntapaan ja tasapainoiseen ravintoon.

 • Muutos on monivaiheinen prosessi ja rutiinien ja uusien tapojen luomisessa onnistut varmasti valmentajan tukemana. Pidemmissä valmennuksissa saavutat kestäviä tuloksia muutoksien myötä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, painonpudotukseen sekä tavoitteellisen treenaukseen suosittelen valmennuksen kestoksi vähintään 6kk.

 • Treeni- ja tapaamiskertojen määrää muokataan joustavasti tarpeen mukaan!

 • Kaikkiin valmennuksiin jatkovalmennukset edullisesti tarpeiden mukaisesti: tapaamiset 1-4 kertaa/kk. Pidä kiinni saavutetuista tuloksista ja kehity!

 • Myös yksittäiset ohjauskerrat ja kuntotestit!

VALMENNUSFILOSOFIA

Haluatko nauttia hyvästä ja kevyestä olosta niin lomalla kuin arjessa? Haluatko nauttia myös ruuasta ja liikunnasta ilman kieltäytymisiä tai pakotusta? 

Hyvinvointisi  ja tavoitteissa onnistumisen perusta olet sinä itse ja valmennuksissa tarjoan toimivat työkalut lujan perustan rakentamiseen, Lähdettäessä kohti mitä tahansa päämäärää, liittyi se sitten jaksamiseen, terveyteen tai ulkonäköön, on pysyvien muutosten lähtökohta aina sama: Tasapainoinen ja terve suhtautuminen omaan itseen, liikkumiseen ja ruokaan

Valmennukset suunnitellaan yksilöllisesti sinun arkeesi sopien lähtökohtiesi, elämäntilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. '

Tänään on juuri oikea hetki panostaa itseesi. Muutokset tapahtuvat vain tekemällä ja tavoitteet saavutetaan vain toteuttamalla. 

Kun tehdään oikeita asioita oikealla tavalla, oma sisäinen motivaatio vahvistuu jatkuvasti, ja itse tekemisestä tulee innostavaa ja nautinnollista  - usein paljon tärkeämpää kuin alkuperäiset tavoitteet. Valmennuksessa opit myös, että tasapainoiseen elämään saa kuulua herkuttelua ja laiskottelua ilman huonoa omaatuntoa! Herkkuhetki tai treenin väliin jääminen eivät tarkoita epäonnistumista, jonka vuoksi kannattaa heittää hanskat tiskiin tai yrittää uudestaan vasta ensi maanantaina. 

Tehdään sinun näköisesi kokonaisuus!

 

Pysyvä muutos

​​Jatkovalmennukset ja lisäkerrat:

Pidä kiinni saavutetuista tuloksista, ylläpidä motivaatiota ja takaa nousujohteisuus!​

 •  Ohjaus- ja tuki muutoksissa​

 • Kehityksen seuranta ja nousujohteisuus ​

 • Ohjelmien päivitys ja muutokset kehityksen  mukaisesti

Muut palvelut

 • Ota selvää tämänhetkisestä terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja jaksamisestasi! Energiatesti on patentoitu hyvinvoinnin kartoitus, joka antaa kattavan raportin omista tuloksista sekä jatkotoimenpidesuositukset 49€

 • Tehoja HIIT-treeniin, apua kuntosalille tai ideoita ulkotreeneihin? Henkilökohtainen ohjaus (sis. yksittäisen treenin kirjallisen ohjeen) 60€. 

 • Tehokas treeniohjelma kotiin, ulos tai reissuun. Treenaa 1-5 kertaa viikossa oman aikataulusi ja tavoitteesi mukaan. Sisältää lihaskuntotreenit kehonpainolla, HIIT-treenin ja liikkuvuustreenin. Osassa liikkeitä voit käyttää kuminauhaa ja lisäpainoa. 39€.

Pienryhmät

Aloita vaikkapa juoksu tai kuntosaliharjoittelu puolison tai kavereiden kanssa tai kerää työkaverisi liikkumaan!

Kesällä myös ulkotreenit puistossa, lenkkipoluilla ja ulkosalilla. Muutoin treenit pääasiassa liikuntakeskuksen tiloissa.

Ryhmäkoko 2-8 hlöä

TAMMIKUUSSA 27.1.2020 alkaa Hyvellä TSEMPPI

 yksilöllistä valmennusta ryhmässä.  

Kenelle? Sinulle, joka haluat tehdä tavoitteistasi totta ja rakentaa pysyviä tapoja elämääsi tammikuun kestävän kuntokuurin ja kitudieetin sijaan.

Oma pienryhmäni ma ja ke klo 17. 00!

Vinkkaa ystävälle, puolisolle, työkaverille, joka haluaa tuloksekkaan startin uudelle vuosikymmenelle!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset minulle! 

tai:

https://hyve.fi/kunto/tsemppi-klubi/

Palvelut yrityksille

Yrityksille kokonaisvaltainen tie hyvinvointiin.Valmis kokonaisuus tai  räätälöityjä ratkaisuja. 

 • Energiatesti antaa tietoa työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 • Toimistobuusti tuo vetreyttä ja lisää tehoa työpäivään.

 • Luennoilla käsitellään työ- ja vapaa-ajanhyvinvointia työntekijän näkökulmasta konkreettisella ja motivoivalla otteella.

 • Yritys -personal trainer tulee toimistoon tai lähtee työntekijän kanssa liikkumaan. Henkilökohtaista keskustelua ja neuvontaa liikkumisesta, ravinnosta ja arjenhallinnasta.

Katso lisää yritysten palveluista 

 
 • White Instagram Icon
 • LinkedIn - White Circle
 • Facebook - White Circle