top of page
logo_tb_edited.png

TAHTO
Sisu
- Löydä oma pienryhmäsi

logo_blacknwhite_whitetb.png
hyve-liikuntakeskus6.png

Tahto - Tuntuuko liikunnan aloittaminen haastavalta tai alkaako hyvän startin jälkeen motivaatio rakoilla? Tämä valmennus on niin vasta-alkajille, tauon jälkeen liikuntaa aloittaville kuin niille liikkujille, jotka etsivät motivaatiota ja halauvat varmuutta saliharjoitteluun ja liiketekniikoihin! Lähtökunnolla ei ole väliä: pienryhmän koon ansiosta jokainen pääsee treenaamaan turvallisesti ja kehittävästi omalta tasoltaan tulet ryhmään sitten ilman mitään liikuntataustaa tai suoraan lenkkipolulta!  Kysy lisää ja ilmoittaudu!

 

Sisu - Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko viedä treenisi seuraavalla tasolle, parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein?  Tämä valmennus on Sinulle, jolla on jo taustaa saliharjoittelusta ja haluat oppia lisää kehittävästä treenistä! Kysy lisää ja ilmoittaudu!

Paranna kuntoa, kehitä voimatasojasi ja kiinteydy!

Jätä treeniesi suunnittelu valmentajille ja nauti kehittävistä, motivoivista ja tehokkaista treeneistä!

Haluatko varmuutta saliharjoitteluusi ja liiketekniikoihisi? Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein? Valmentajan opastuksella ja pienryhmän tuella saavutat hyvinvointiisi ja suorituskykyysi liittyvät tavoitteet turvallisemmin, tehokkaammin ja hauskemmin

Kevään 2023 valmennuspaikat tällä hetkellä täynnä (päivitetty 31.12.2022) 

Katso verkkovalmennukset!

Image by Jonathan Borba

Miksi pienryhmä?

Pienryhmässä on mahdollisuus määritellä jokaiselle sopiva lähtötaso ja kehityksen mukainen eteneminen. Hyveellä tarjoamme pienryhmät sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle. Tahto tarjoaa kaikille helpon startin liikkumiseen ja Sisu haastaa kokeneemmankin treenaajan.

Pienryhmä yhdistää yksilöllisen valmennuksen ja ryhmässä treenaamisen edut: vertaistuen, motivaation, yksilöllisen huomioinnin ja edullisuuden yksilövalmennukseen verrattuna! Tee treenaamisestasi selkeää ja kehittävää ilmoittautumalla mukaan!

Tahto ja Sisu -valmennukset sopivat sinulle, jos haluat

  • parantaa jaksamista arjessa 

  • löytää liikunnan ilon ja aloittaa monipuolisen ja motivoivan harrastuksen 

  • saavuttaa toimivamman kehon ja parantaa suorituskykyäsi 

  • kiinteytyä  

  • saada lisää lihasta ja voimaa 

Fitness Group

Mitä sisältää?

Pienryhmissä treenataan 1-2 kertaa viikossa tavoitteidesi ja ajankäyttösi mukaisesti. Viikon ensimmäinen treeni keskittyy voimaan ja toisessa treenissä sekä hapenottokyky, että voimakestävyys paranevat.

Kokonaisuutena treenit on suunniteltu tukemaan toisiaan, jotta kuntosi, voimatasosi ja suorituskykysi parantuvat. Parasta on lisääntynyt energia ja taattu motivaatio liikkumiseen ryhmän, valmentajan ja omien tulostesi ansiosta!

Lisäksi saat treeniä tukevan ruokavalion ja halutessasi ohjeet omatoimiseen harjoitteluun valmennuksen ohelle.

 

Voit myös ottaa ilmaisen kehonkoostumusmittauksen valmennuksen alussa. Seurantamittauksen saa halutessaan alennettuun hintaan. Seurantamittaus suositellaan tehtäväksi 3-6 kk välein.

Hinta:

2x/viikossa 199€/kk 

1x/viikossa 129€/kk

After Training

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen janette.latvavalkama@hyve.fi .

Kerro samalla mihin ryhmään osallistut ja käytkö kerran vai kaksi viikossa. Jos et ole varma sopiiko ryhmä juuri sinulle, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ryhmäkoko ~6 henkilöä. Ryhmään voi tulla mukaan koska vain, jos tilaa on.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai sopiva ryhmä on täynnä, ole yhteydessä valmentajiin. Ryhmään sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan, mutta oman kehityksesi ja treenijatkumon kannalta minimisuositus on 3kk. Treenit on suunniteltu jatkuvaan kehitykseen ympäri vuoden: voit siis treenata vuoden ympäri, pitää taukoa vaikkapa loma-ajan ja palata takaisin treenien pariin tai vain hakea startin omalle itsenäiselle kuntoiluharrastuksellesi. 

Vapaita paikkoja/alkavia ryhmiä: 

Tahto ilta-ajat: ma, to klo 19-20

Tahto aamu: ti, to klo 7-8

Sisu lounas: ke, pe klo 12

Kokemuksia

"Mä en olis koskaan uskonut, että voin nostaa tommosia painoja! Toimistojumeja ei oikeestaan enää oo ja muutenkin olo sellanen vetreä ja kevyt"

Nainen 39 v

"Oon omaksi yllätykseksi jaksanut panostaa syömiseenkin, vaikka ajattelin, että siihen en ikinä pysty tai edes halua :D. Kun on syttynyt toi liikuntakipinä, niin se vaan automaattisesti on johtanut siihen, että haluaa syödä hyvin.

Nainen 28 v

"Aattelin, että tuun kuukaudeksi kokeilemaan, mutta en mä tiedä miten saisin ite tehtyä tälläsiä tuloksia, vaikka itse treeni tuntuukin jotenkin niin helpolta ja vaivattomalta. Aattelin aina, että olis pakko liikkua 5 kertaa viikossa, jotta se jotenkin näkyy ja tuntuu, mutta aika metsään oon mennyt aikasimmilla liikkumisyrityksillä yksinäni.

Nainen, 45 v 

Ota yhteyttä
Janette latva-valkama

Personal training ja yritysvalmennus

Tampere ja lähialueet

0408201185

janette.latvavalkama@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kiitos!

Wholesome = good for you, and likely to improve your life either physically, morally, or emotionally

bottom of page