top of page
logo_tb_edited.png
ilo
terveys
arjessa jaksaminen

elämäntapamuutos

hyvinvointi

LIHASMASSA

kiinteytyminen
painonhallinta

Personal training ja yritysvalmennus

Janette Latva-Valkama

Mikä on sun tavoite?

palvelut

Saavuta näkyviä, pysyviä ja tuntuvia tuloksia!

Valmennukset sopien juuri sinun lähtökohtiisi, tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi. Niin aloittavalle kuin kokeneelle treenaajalle.

Alta pääset tutustumaan valmennuksien sisältöön tarkemmin tai kysy lisätietoja suoraan ottamalla yhteyttäAina on paras aika liikkua ja syödä hyvin - varaa ensitapaamisen nyt!

 

Yrityksille ratkaisuja työhyvinvointiin: Lähestymistapani työhyvinvointiin motivoi työntekijöitä aktivoitumaan ja kiinnittämään huomiota pieniin, mutta merkittäviin asioihin, joilla voidaan lisätä energiatasoja niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Tiedustele vapaista valmennuspaikoista ennen ensimmäisen ajan varaamista. 

Services
personaltraining

ABOUT ME

Kuka?

Olen opiskellut Nordic Health Academyn liikunta- ja ravitsemuskoulutuksen, johon sisältyy ACE® Personal Trainer -sertifikaatin suorittaminen. ACE® Personal Trainer -sertifikaatti on maailmalla yleisesti tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti, johon valmistavaa koulutusta tarjotaan maailmanlaajuisesti jo yli 300:ssa yhteistyöoppilaitoksessa, korkeakoulussa ja yliopistossa.

Lisäksi olen käynyt Itä-Suomen yliopiston Liikuntalääketieteen perusopinnot. Liikuntafysiologian, biomekaniikan, liikunnan ohjelmoinnin ja progressiivisen kehityksen lisäksi on mentaalipuoli tärkeässä roolissa personal trainerin työssä ja tähän koulutus antoi erinomaiset eväät terveyspsykologiaan ja käyttytymisen muutokseen syventyen.

Tärkeä näkökulma koulutuksissa on terveysliikunta eli elintapasairauksien ehkäisy ja hallinta: minkälainen liikunta, arkiaktiivisuus ja ravinto edistävät terveyttä. 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri, mutta ihmisläheisenä persoonana haluan lisätä hyvinvointia suorassa kontaktissa valmentajana - en vain teknologian välityksellä. Terveys- ja hyvinvointiala on myös jollakin tapaa luonnollinen valinta; perheessä mieheni on lääkäri ja äitini sairaanhoitaja.

Opiskelutaustani vaikuttaa vahvasti valmennustyöhöni. Tutkittu tieto ja ihmisten yksilölliset ominaisuudet luovat perustan työlleni personal trainerina. Ihminen on kompleksinen kokonaisuus ja hyvinvoiva keho ja mieli ovat erottamaton yhdistelmä. Valmentajana olen mukana tukemassa muutosta ja auttamassa haasteellisissa kohdissa eteenpäin.

Aloita matka tavoitteisiisi nyt ja varaa aika ensikartoitukseen!

Mitä liikkuminen ja paremmat valinnat arjessa ovat tuoneet minulle itselleni?

Olen pienestä asti harrastanut monenlaista liikuntaa ja liikunnan ilo on aina ollut tärkein tekijä toteutuksessa. Liike on lääke myös kipuun ja omalla kohdallani skolioosin ja löysien lonkkanivelten aiheuttamista oireista en ole kärsinyt enää vuosiin oikeanlaisen liikunnan seurauksena. Kuntosalille astuinkin ensi kerran 15 vuotta sitten kuntoutusmielessä, mutta monipuolisuuden, joustavuuden ja mielekkyyden vuoksi salista tuli oma ykkösharrastukseni, 
Stressaavimpien projektien ja kiireisen lapsiarjen keskellä energisoiva juoksu tai salitreeni ovat minulle parhaita keinoja saada mieli toimimaan ja arki hallintaan. Suurimman stressipiikin kohdalla lempeä jooga puolestaan rauhoittaa.

Työ, 2 lasta ja kiireinen arki aiheuttavat sen, että yöunissa on välillä puutteita joko määrässä tai laadussaPalauttavat hetket arjessa ja oikeanlainen ravinto auttavat kuitenkin mielen ja kropan tasapainon ylläpidossa, mikä vaikuttaa olennaisesti yöuniin.

Ilman monipuolista ja tasapainoista ravintoa olo tuntuu helposti vetämättömältä, väsyneeltä ja jopa ärtyneeltä. On selvää, että tarvitsemme energiaa arjessa jaksamiseen, mutta sillä mitä, milloin ja paljonko syömme on valtava merkitys kropalle ja mielelle. Suolistolla on suora hermoyhteys aivoihin, joten ravinnolla on myös mielelle ja tunteille paljon muitakin vaikutuksia kuin vain se, mitä tunnemme kropassamme. Jo pienet muutokset omassa ruokavaliossani ovat tuoneet HYVÄN OLON kokonaisvaltaisesti, paljon energiaa JA lisäksi on ihanaa nauttia ruuasta vapaasti ilman rajoituksia.

About
"Muutos on mahdollista, kun opit tuntemaan itsesi ja olet rehellinen itsellesi"
"Vaa´an ja peilin tuijottamisen sijaan keskity kuuntelemaan kroppaa ja mieltä"
"Nauti siitä mitä syöt. Aina. Ilman syyllisyyttä."
Ota yhteyttä
Janette latva-valkama

Personal training ja yritysvalmennus

Tampere ja lähialueet

0408201185

janette.latvavalkama@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kiitos!

Wholesome = good for you, and likely to improve your life either physically, morally, or emotionally

Contact
bottom of page