top of page
logo_tb_edited.png
ilo
terveys
arjessa jaksaminen

elämäntapamuutos

hyvinvointi
kiinteytyminen LIHASMASSA
painonhallinta

Personal training ja yritysvalmennus

Janette Latva-Valkama

MIKÄ ON SUN TAVOITE?

VALMENNUS
FILOSOFIA

Haluatko nauttia hyvästä ja kevyestä olosta niin lomalla kuin arjessa? Haluatko nauttia myös ruuasta ja liikunnasta ilman kieltäytymisiä tai pakotusta? 

Hyvinvointisi  ja tavoitteissa onnistumisen perusta olet sinä itse ja valmennuksissa tarjoan toimivat työkalut lujan perustan rakentamiseen, Lähdettäessä kohti mitä tahansa päämäärää, liittyi se sitten jaksamiseen, terveyteen tai ulkonäköön, on pysyvien muutosten lähtökohta aina sama: Tasapainoinen ja terve suhtautuminen omaan itseen, liikkumiseen ja ruokaan

Valmennukset suunnitellaan yksilöllisesti sinun arkeesi sopien lähtökohtiesi, elämäntilanteesi ja tavoitteidesi perusteella.

Tänään on juuri oikea hetki panostaa itseesi. Muutokset tapahtuvat vain tekemällä ja tavoitteet saavutetaan vain toteuttamalla. 

Kun tehdään oikeita asioita oikealla tavalla, oma sisäinen motivaatio vahvistuu jatkuvasti, ja itse tekemisestä tulee innostavaa ja nautinnollista  - usein paljon tärkeämpää kuin alkuperäiset tavoitteet. Valmennuksessa opit myös, että tasapainoinen elämä saa sisältää myös herkkuhetken ja löhöilyä ilman huonoa omaatuntoa! Herkku tai treenin väliin jääminen eivät tarkoita epäonnistumista, jonka vuoksi kannattaa heittää hanskat tiskiin tai yrittää uudestaan "sitten kun...". 

Tehdään yhdessä sinun näköisesi kokonaisuus!

Valmennukset

Varaa alkukartoitus, jossa keskustellaan, mitä juuri sinä tarvitset valmennukseesi! Jokaisella on erilaiset tavoitteet ja jokainen valmennus on erilainen. Valmentajan kanssa treenaaminen on tuloksekasta, turvallista ja motivoivaa. 

Mistä tiedän sopiiko valmennus minulle?

 • Aloittelija: Valmennus antaa loistavan startin liikunnallisempaan elämäntapaan ja tasapainoiseen ravintoon ja auttaa sinua saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteesi.

 • Sinulla on jo treenitaustaa: Valmennus antaa buustia, kun haluat viedä treenisi ja kehityksesi uudelle tasolle sekä oppia tavoitteellisesta, nousujohteisesta treenaamisesta

 • Vai onko tavoitteenasi saada lisää voimaa, tehdä ensimmäinen leuka, parantaa maastavetoa, penkkiä tai kyykkyä? Valmennuksessa opit tekniikat ja ohjelmoinnilla pystyt keskittymään täysillä harjoitteluun

 • Suurelle joukolle tehdyt irtonaiset nettivalmennukset tuovat harvoille pitkän aikavälin tuloksia. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, progressiiviseen treeniin sekä pysyvään painonpudotukseen päästään henkilökohtaisessa valmennuksessa, jossa keskityn yksilöllisin tarpeisiisi, jossa on huomioitu taustasi, kokemuksesi, mahdolliset vammat ja elämäntilanteesi.

 • Jos et tarvitse enää jatkuvaa valmennusta voit esimerkiksi päivittää treeniohjelmaasi, ottaa muutaman tapaamisen tarpeen mukaan tai jatkaa etävalmennuksessa.

 • Myös  tuloksekkaat pienryhmät! Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen valmennuksen, mutta tuo sinulle ryhmän edut: vertaistuki, motivaatio ja edullisuus! Lisätietoa kohdassa pienryhmät tai kysy lisää!

 • Tällä hetkellä valmennukset pääosin Hyveellä

 • Verkkovalmennukset ravintoon ja kuntosaliharjoittelun aloitukseen.

hyve-liikuntakeskus6.png

Wholesome = good for you, and likely to improve your life either physically, morally, or emotionally

Valmennukset ja hinnat
Pienryhmät
Verkkovalmennukset
20190106_091331.jpg

Muut palvelut

 • ​Ota selvää tämänhetkisestä terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja jaksamisestasi! Energiatesti on patentoitu hyvinvoinnin kartoitus, joka antaa kattavan raportin omista tuloksista sekä jatkotoimenpidesuositukset ​39€

 • Yhteistyökeskuksessa

  • kehonkoostumus 35€

  • kuntotesti polkupyöräergometrillä 65€. Yhteishinta 85€.

 • Nyt myös verkkovalmennukset mm. kuntosalin aloitukseen, ruokavaliomuutokseen, ikuisen kesäkuntoon ja tulossa myös valmennuksia alueilta voima, liikkuvuus, juoksikan tukitreenit!

Kysy lisää!

Ready Set Go

Palvelut yrityksille

Yrityksille kokonaisvaltainen tie hyvinvointiin.Valmis kokonaisuus tai  räätälöityjä ratkaisuja. 

 • Energiatesti antaa tietoa työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta niin töissä kuin vapaa-ajalla. 

 • Toimistobuusti tuo vetreyttä ja lisää tehoa työpäivään.

 • Luennoilla käsitellään työ- ja vapaa-ajanhyvinvointia työntekijän näkökulmasta konkreettisella ja motivoivalla otteella.

 • Yritys -personal trainer tulee toimistoon tai lähtee työntekijän kanssa liikkumaan. Henkilökohtaista keskustelua ja neuvontaa liikkumisesta, ravinnosta ja arjenhallinnasta.

Katso lisää yritysten palveluista 

Muut palvelut

ALOITA LIIKKUMINEN KAVEREIDEN, PUOLISON TAI TYÖPORUKAN KANSSA!

Vertaistuki ja yhdessä liikkuminen ovat iso apu liikunnallisen elämäntavan aloittamisessa ja edistää onnistumista pysyvissä muutoksissa.

Aloita vaikkapa juoksu tai kuntosaliharjoittelu puolison tai kavereiden kanssa tai kerää työkaverisi liikkumaan! Myös ulkotreenit puistossa, lenkkipoluilla ja ulkosalilla. Kerro toiveesi anna treeniesi suunnittelu valmentajille ja nauti kehittävistä, motivoivista ja tehokkaista treeneistä! 

Ryhmäkoko 3-15 hlöä.

Esim. alk. 99€/kk 1 x viikossa.

(ei sisällä mahdollisia tilavarauksia).

Running Group
Fitness Group

Kevään 2023 valmennuspaikat tällä hetkellä täynnä (päivitetty 31.12.2022) 

Katso verkkovalmennukset!

Janette latva-valkama

Personal training ja yritysvalmennus

Tampere ja lähialueet

0408201185

janette.latvavalkama@gmail.com

 • Instagram
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
Ota yhteyttä

Kiitos!

Wholesome = good for you, and likely to improve your life either physically, morally, or emotionally

bottom of page