top of page
logo_tb_edited.png
ilo
terveys
arjessa jaksaminen

elämäntapamuutos

hyvinvointi

LIHASMASSA

kiinteytyminen
painonhallinta

Personal training ja yritysvalmennus

Janette Latva-Valkama

Mikä on sun tavoite?

Valmennukset

Varaa alkukartoitus, jossa keskustellaan, mitä juuri sinä tarvitset valmennukseesi! Jokaisella on erilaiset tavoitteet ja jokainen valmennus on erilainen. Valmentajan kanssa treenaaminen on tuloksekasta, turvallista ja motivoivaa. Jos et  jostakin syystä aloitakaan valmennusta, ei ensikäynitä veloiteta.

 • 1-5 kk valmennukset antavat buustia, mikäli sinulla on jo liikuntataustaa, mutta haluat viedä treenisi ja kehityksesi uudelle tasolle. Lyhyet valmennukset tarjoavat myös loistavan startin liikunnallisempaan elämäntapaan ja tasapainoiseen ravintoon.

 • Muutos on monivaiheinen prosessi ja rutiinien ja uusien tapojen luomisessa onnistut varmasti valmentajan tukemana. Pidemmissä valmennuksissa saavutat kestäviä tuloksia muutoksien myötä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, painonpudotukseen sekä tavoitteellisen treenaukseen suosittelen valmennuksen kestoksi vähintään 6kk.

 • Treeni- ja tapaamiskertojen määrää muokataan joustavasti tarpeen mukaan!

 • Kaikkiin valmennuksiin jatkovalmennukset edullisesti tarpeiden mukaisesti: tapaamiset 1-4 kertaa/kk. Pidä kiinni saavutetuista tuloksista ja kehity!

 • Myös yksittäiset ohjauskerrat ja kuntotestit!

Valmennukset ja hinnat

VALMENNUS

FILOSOFIA

Haluatko nauttia hyvästä ja kevyestä olosta niin lomalla kuin arjessa? Haluatko nauttia myös ruuasta ja liikunnasta ilman kieltäytymisiä tai pakotusta? 

Hyvinvointisi  ja tavoitteissa onnistumisen perusta olet sinä itse ja valmennuksissa tarjoan toimivat työkalut lujan perustan rakentamiseen, Lähdettäessä kohti mitä tahansa päämäärää, liittyi se sitten jaksamiseen, terveyteen tai ulkonäköön, on pysyvien muutosten lähtökohta aina sama: Tasapainoinen ja terve suhtautuminen omaan itseen, liikkumiseen ja ruokaan

Valmennukset suunnitellaan yksilöllisesti sinun arkeesi sopien lähtökohtiesi, elämäntilanteesi ja tavoitteidesi perusteella. Etsitään sinulle sopivin muoto liikkua oli se sitten ulkona, sisällä, yksin, yhdessä, hiki roiskuen tai lempeästi totutellen. 

Tänään on juuri oikea hetki panostaa itseesi. Muutokset tapahtuvat vain tekemällä ja tavoitteet saavutetaan vain toteuttamalla. 

Kun tehdään oikeita asioita oikealla tavalla, oma sisäinen motivaatio vahvistuu jatkuvasti, ja itse tekemisestä tulee innostavaa ja nautinnollista  - usein paljon tärkeämpää kuin alkuperäiset tavoitteet. Valmennuksessa opit myös, että tasapainoiseen elämään saa kuulua herkuttelua ja laiskottelua ilman huonoa omaatuntoa! Herkkuhetki tai treenin väliin jääminen eivät tarkoita epäonnistumista, jonka vuoksi kannattaa heittää hanskat tiskiin tai yrittää uudestaan "sitten kun". 

Tehdään sinun näköisesi kokonaisuus!

wholesomenessvalmennus.JPG

Pysyvä muutos

​​Jatkovalmennukset ja lisäkerrat:

Pidä kiinni saavutetuista tuloksista, ylläpidä motivaatiota ja takaa nousujohteisuus!​

 • Ohjaus- ja tuki muutoksissa​

 • Kehityksen seuranta ja nousujohteisuus ​

 • Ohjelmien päivitys ja muutokset kehityksen  mukaisesti

20190106_091331.jpg

Muut palvelut

 • Ota selvää tämänhetkisestä terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja jaksamisestasi! Energiatesti on patentoitu hyvinvoinnin kartoitus, joka antaa kattavan raportin omista tuloksista sekä jatkotoimenpidesuositukset ​39€

 • Yhteistyökeskuksessa

  • kehonkoostumus

  • kuntotesti polkupyöräergometrillä

 

Kysy lisää!

20190425_165729.jpg

Pienryhmät

Vertaistuki ja yhdessä liikkuminen ovat iso apu liikunnallisen elämäntavan aloittamisessa ja edistää onnistumista pysyvissä muutoksissa.

 Aloita vaikkapa juoksu tai kuntosaliharjoittelu puolison tai kavereiden kanssa tai kerää työkaverisi liikkumaan!

Kesällä myös ulkotreenit puistossa, lenkkipoluilla ja ulkosalilla. Muutoin treenit pääasiassa liikuntakeskuksen tiloissa.

Ryhmäkoko 2-6 hlöä

Yhteistyökeskuksessa Hyveellä mahdollisuus tulla mukaan pienryhmiin ! Kysy lisää alkavista pienryhmistä ja ilmoittaudu mukaan! 

Ready Set Go

Palvelut yrityksille

Yrityksille kokonaisvaltainen tie hyvinvointiin.Valmis kokonaisuus tai  räätälöityjä ratkaisuja. 

 • Energiatesti antaa tietoa työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta niin töissä kuin vapaa-ajalla.

 • Toimistobuusti tuo vetreyttä ja lisää tehoa työpäivään.

 • Luennoilla käsitellään työ- ja vapaa-ajanhyvinvointia työntekijän näkökulmasta konkreettisella ja motivoivalla otteella.

 • Yritys -personal trainer tulee toimistoon tai lähtee työntekijän kanssa liikkumaan. Henkilökohtaista keskustelua ja neuvontaa liikkumisesta, ravinnosta ja arjenhallinnasta.

Katso lisää yritysten palveluista 

Muut palvelut
bottom of page