top of page
logo_tb_edited.png
ilo
terveys
arjessa jaksaminen

elämäntapamuutos

hyvinvointi

kiinteytyminen  LIHASMASSA

painonhallinta

Personal training ja yritysvalmennus

Janette Latva-Valkama

Mikä on sun tavoite?

"On tässä vähän oppinut hölläämäänkin. Lääkäri uhkasi verenpainelääkkeillä, mutta ei niille taida nyt olla tarvetta. Yöunen määrä on lisääntynyt parilla tunnilla, vaikka luulin, että pärjään vähemmällä, kun ei vaan nukuttanut. Olo alkaa olla 10 vuotta nuorempi".  -Jari 51v.
"Yksi leuka nousee jo. Ihan parasta. Suuria tai suurempiakin muutoksia on tapahtunut kuitenkin pään sisällä ja uskallan ja teen asioita, joihin en ennen uskonut pystyväni" - Riikka 36v.
"Ilman sun valmennusta tämä olisi mahdotonta. Ihan niin pienellä asento lopulta korjaantui eikä edes asfaltilla juokseminen aiheuta enää kipuilua" -Krista 
"Herään aamusin virkeenä ja pääsen heti liikkeelle ilman kipuja. Kilojakin on kahden ekan kuukauden aikana tippunut muutamia, mutta parasta on huomata, että pystyn ja jaksan esimerkiksi leikkiä lapsen kanssa vaivattomasti lattialla  " -Tiina 26v. 
"En mä olisi ikinä uskonut, että pystyn oikeesti nostamaan tälläsia painoja joskus. Jotenkin niin mahtavaa. Fysioterapeuttikin oli ihmeissään olkapään voimatasoista."
-Maarit 54v (olkapää leikattu)
"Mulla on ollut tosi vaikee vuosi, tää korona ja töissä todella stressaava tilanne. Nää viikottaiset tapaamiset on ollut pelastus ja antaneet taas voimaa jaksaa. En mä olis tähän yksin pystynyt."
-Katariina 42v 

palvelut

Saavuta näkyviä, pysyviä ja tuntuvia tuloksia!

Valmennukset sopien juuri sinun lähtökohtiisi, tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi. Niin aloittavalle kuin kokeneelle treenaajalle.

Täältä pääset tutustumaan valmennuksien sisältöön tarkemmin tai kysy lisätietoja suoraan ottamalla yhteyttäAina on paras aika liikkua ja syödä hyvin - varaa ensitapaamisen nyt!

 

Yrityksille ratkaisuja työhyvinvointiin: Lähestymistapani työhyvinvointiin motivoi työntekijöitä aktivoitumaan ja kiinnittämään huomiota pieniin, mutta merkittäviin asioihin, joilla voidaan lisätä energiatasoja niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Tiedustele vapaista valmennuspaikoista ennen ensimmäisen ajan varaamista. 

Services
personaltraining

ABOUT ME

Kuka?

Olen opiskellut Nordic Health Academyn liikunta- ja ravitsemuskoulutuksen, johon sisältyy ACE® Personal Trainer -sertifikaatin suorittaminen. ACE® Personal Trainer -sertifikaatti on maailmalla yleisesti tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti, johon valmistavaa koulutusta tarjotaan maailmanlaajuisesti jo yli 300:ssa yhteistyöoppilaitoksessa, korkeakoulussa ja yliopistossa.

Olen käynyt Itä-Suomen yliopiston Liikuntalääketieteen perusopinnot. Liikuntafysiologian, biomekaniikan, liikunnan ohjelmoinnin ja progressiivisen kehityksen lisäksi on mentaalipuoli tärkeässä roolissa personal trainerin työssä ja tähän koulutus antoi erinomaiset eväät terveyspsykologiaan ja käyttytymisen muutokseen syventyen.

Tärkeä näkökulma koulutuksissa on terveysliikunta eli elintapasairauksien ehkäisy ja hallinta: minkälainen liikunta, arkiaktiivisuus ja ravinto edistävät terveyttä. 

Lisäksi olen käynyt mm. Trainer4you:n Voimavalmentaja -koulutuksen lihasmassan, maksimivoiman ja nopeusvoiman kehittämiseen sekä Suorituskykyvalmentajan Tavoitteellinen voimaharjoittelu -koulutuksen maksimivoima- ja lihasmassaharjoittelun ohjelmoinnista ja käytännön valmennuksesta.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri, mutta ihmisläheisenä persoonana haluan lisätä hyvinvointia suorassa kontaktissa valmentajana - en vain teknologian välityksellä. Terveys- ja hyvinvointiala on myös jollakin tapaa luonnollinen valinta; perheessä mieheni on lääkäri ja äitini sairaanhoitaja.

Opiskelutaustani vaikuttaa vahvasti valmennustyöhöni. Tutkittu tieto ja ihmisten yksilölliset ominaisuudet luovat perustan työlleni personal trainerina. Ihminen on kompleksinen kokonaisuus ja hyvinvoiva keho ja mieli ovat erottamaton yhdistelmä. Valmentajana olen mukana tukemassa muutosta ja auttamassa haasteellisissa kohdissa eteenpäin.

Aloita matka tavoitteisiisi nyt ja varaa aika ensikartoitukseen!

trainer4you-voimavalmentaja-lisenssilogo

Mitä liikkuminen ja paremmat valinnat arjessa ovat tuoneet minulle itselleni?

Olen pienestä asti harrastanut monenlaista liikuntaa ja liikunnan ilo on aina ollut tärkein tekijä toteutuksessa. Liike on lääke myös kipuun ja omalla kohdallani skolioosin ja löysien lonkkanivelten aiheuttamista oireista en ole kärsinyt enää vuosiin oikeanlaisen liikunnan seurauksena. Kuntosalille astuin ensi kerran n. 17 vuotta sitten kuntoutusmielessä, mutta monipuolisuuden, joustavuuden ja hauskuuden vuoksi salista tuli oma ykkösharrastukseni.
Suurien projektien ja kiireisen lapsiarjen keskellä salitreeni tai juoksu ovat parhaita keinoja saada mieli toimimaan ja arki hallintaan. 

Työ, 2 lasta ja kiireinen arki + treeni veisivät ennen pitkää energiat, joten palautumiseen ja yöuniin on panostettava. Palauttavat hetket arjessa ja oikeanlainen ravinto auttavat mielen ja kropan tasapainon ylläpidossa. Jooga ja hengitysharjoitukset tulivat tutuksi jo diplomityöstresseissä ;) Kiireen keskellä söin ennen mitä sattui milloin sattui - välillä pienetkin asiat ahdistivat ja jaksaminen oli vähissä. Jo pienet muutokset omassa ruokavaliossani toivat hyvän olon kokonaisvaltaisesti, paljon energiaa ja lisäksi on ihanaa nauttia ruuasta vapaasti ilman rajoituksia.

Ilman monipuolista ja tasapainoista ravintoa olo tuntuu helposti vetämättömältä, väsyneeltä ja ärtyneeltä. On selvää, että tarvitsemme energiaa arjessa jaksamiseen, mutta sillä mitä, kuinka usein ja paljonko syömme on valtava merkitys kropalle ja mielelle. Suolistolla on suora hermoyhteys aivoihin, joten ravinnolla on myös mielelle ja tunteille paljon muitakin vaikutuksia kuin vain se, että vatsa täyttyy.

About
Ota yhteyttä
Janette latva-valkama

Personal training ja yritysvalmennus

Tampere ja lähialueet

0408201185

janette.latvavalkama@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Kiitos!

Wholesome = good for you, and likely to improve your life either physically, morally, or emotionally

Contact
bottom of page